یک کارشناس مسائل دینی و روحانی تایلندی تاکید کرد اهانت مستمر به قرآن و مقدسات اسلامی به خاطر این است که روز به روز شاهد گرایش روزافزون شمار زیادی از مردم جهان به ویژه در کشورهای جهان غرب به اسلام هستیم، و این موج گرایش به اسلام، باعث خشم شدید افراد ابله و نادان و تندرو در غرب شده است که به بهانه آزادی بیان دست به این جنایت(قرآن سوزاندن و هتاکی به مقدسات ...
پیشنهاد تعیین روز جهانی مبارزه با اسلامهراسی در سطح سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) از سوی کمیته دائمی امور فرهنگی، قانونی، و گفتگوی تمدنها و ادیان مجالس کشورهای اسلامی ارائه شد.
یک کارشناس مسائل اسلامهراسی با بیان اینکه غرب با بحران بزرگ نژادپرستی و خصومت ورزی علیه اسلام و مسلمانان روبرو است، تصریح کرد حتی بازیگران سیاسی هم از واژه اسلامهراسی استفاده و بهرهبرداری میکنند.
سیاستمدار راست افراطی هلندی در رابطه نحوه مشرف شدنش به دین اسلام گفت که در حین نوشتن کتابی ضد اسلامی متوجه شدم قلب و احساس من کور شده و اسلام دین واقعی است.
اظهارات جدید سناتور تازه راه یافته به مجلس سنای آمریکا در مورد اینکه مسجد ایاصوفیه در ترکیه باید تبدیل به موزه شود، میتواند زنگ خطری برای افزایش گرایشهای ضد اسلامی و ترویج مسجد هراسی در غرب و آمریکا باشد.
وزیر اطلاعرسانی و رسانههای پاکستان تأکید کرد که سازمان همکاری اسلامی (OIC) باید نقش فعالانهتری در حمایت از حقوق اساسی مسلمانان در سراسر جهان به ویژه در مناطقی که در اقلیت هستند، ایفا کند.
قائم مقام سابق اقلیتهای هند و رئیس سابق دانشگاه مولانا آزاد اظهار داشت که اسلام هراسی تاثیر منفی بر اسلام و پیامبر (ص) نمیگذارد و اکثریت مردم هند از این اقدام حمایت نمیکنند.
شبکههای اجتماعی در فضای مجازی شاهد واکنشهای متعددی در مخالفت با اظهارات ضد اسلامی «اریک زمور» کاندیدای سابق ریاست جمهوری فرانسه و سیاستمدار راستگرا در این کشور بود.
«هبة جمال» روزنامه نگار آمریکایی فلسطینی الاصل با انتشار مطالبی در توئیتر زندگی در آلمان برای زن مسلمان را به معنای از دست دادن استقلال و حریم شخصی میداند.
وزیر امور خارجه پاکستان در حاشیه هفتاد و هفتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک از سازمان همکاری اسلامی خواست تا از نماینده سازمان ملل بخواهد بر مشکل فزاینده اسلام هراسی تمرکز کند.
در سالهای اخیر مطالعات گستردهای درباره دشمنی با اسلام و اسلامهراسی در جوامع غربی و همزمان با تشدید این پدیده در این کشورها انجام شده است و در همین راستا امسال مجمع عمومی سازمان ملل متحد به اتفاق آرا روزی را برای مبارزه با اسلامهراسی تصویب کرد.